Achter Eduquality 013 zit ik, Daisy Leenhouwers. Aangenaam!

In 2013 heb ik vanuit een zorgachtergrond de overstap gemaakt naar het onderwijs. Het beroepsonderwijs had hierbij meteen al mijn bijzondere interesse. Wat is er nou leuker dan een rol spelen in de ontwikkeling van professionals? 

Al tijdens de lerarenopleiding wist ik dat het onderwijskundig ontwikkelen mijn passie was. Ik vond het heerlijk om me terug te trekken achter mijn laptop en mooie materialen te ontwikkelen. Dit was dan ook een van mijn favoriete taken als docent! Readers, visiestukken, toetsen, nieuwsbrieven, lessenseries,  presentaties... noem maar op en ik maak het. En daar ben ik goed in:) Ik schrijf vlot, toegankelijk en weet makkelijk de juiste tone of voice te raken. 

Na het afronden van mijn tweedegraads lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn ben ik direct verder gegaan met een onderwijskundige master, om zo te leren onderwijs te ontwikkelen vanuit een wetenschappelijke onderbouwing. Begin 2020 heb ik de master Educational Needs afgerond met als specialisatie 'leren in het beroepsonderwijs'. Ik mag mezelf dus Master of Education (MEd) noemen.

Omdat ik graag meer wilde doen met mijn passie voor onderwijsontwikkeling, heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Zo is Eduquality 013 ontstaan. Ik speelde al jaren met het idee, maar in 2021 heb ik de knoop definitief doorgehakt en mezelf ingeschreven bij de KvK.

Voor mijn bedrijfsnaam heb ik heel bewust gekozen voor de woorden 'edu' en 'quality', omdat ik sta voor (onderwijs)kwaliteit. In het ontwikkelen ben ik een echte Pietje Precies. Niet alleen inhoudelijk en tekstueel moet het kloppen... het moet ook prettig lezen, passen bij de doelgroep en er aantrekkelijk en verzorgd uitzien. Uiteraard staat 013 voor mijn uitvalsbasis, het Brabantse Tilburg.

Ik vind het erg belangrijk om mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen, daarom volg ik geregeld cursussen en lees ik veel (onderwijskundige) vakliteratuur. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd!

 

Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!